Trouwfotograaf Rotterdam, Top Fotograaf in Rotterdam

Op zoek naar een trouwfotograaf in Rotterdam?

Trouwfotograaf Rotterdam
Bij Nieuwland Fotografie Rotterdam, kunt u terecht voor trouwfotografie, portretfotografie en Family-shoots in Rotterdam en omgeving. Bent u op zoek naar een trouwfotograaf in Rotterdam?

Het vastleggen van pure, liefdevolle en vrolijke momenten, dat is waar ik van houd!  Gezellige bruiloften, intiem of juist groots gevierd met aandacht voor mooie styling maar vooral een dag met plezier en het samen vieren van zoiets moois als de liefde!

Fotograaf in Rotterdam met een persoonlijke benadering
Tijdens jullie bruiloft leg ik alle mooie momenten tussen jullie vast, maar ook de gasten, de gezelligheid, sfeer en prachtige details worden door mij vastgelegd. Dit alles doe ik op een natuurlijke manier met aandacht voor prachtig licht en heldere kleuren.

Ik kan bij u aan huis fotograferen of voor familiy-shoots naar een mooie locatie komen.

Werkwijze
Voor trouwreportages zie prijslijst. Voor overige fotografie maak ik graag van te voren met u duidelijke afspraken over de prijs. Ongetwijfeld komen we met elkaar een voor u betaalbare prijs overeen. Foto’s lever ik aan via WeTransfer of USB-stick. De foto’s maak ik in Raw en worden met programma Lightroom zo nodig bewerkt en in JPEG-bestand aangeleverd.

Bent u op zoek naar een goede trouwfotograaf in Rotterdam en omgeving? Wilt u meer informatie over een trouwreportage of weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Mail dan naar info@nieuwlandfoto.nl of bel: 06- 41 11 88 30.

Trouwfotografie Rotterdam

Wim van Nieuwland

Fotograaf

Wat anderen vinden